Címkék: Akusztikus Gitár Húrok, Gitár húrok, akusztikus gitár húrok bronz, Olcsó akusztikus gitár húrok, Magas Minőségű gitár húrok, Kína akusztikus gitár húrok bronz Szállítók.

Ft3 548
  • Készleten
  • r1104


  • Márka Név: D'Addario
  • Típus: húrok
  • Modell Száma: EJ12

  • Csomag Méret: 15cm x 15cm x 3cm (5.91in x 5.91in x 1.18in)
  • Csomag Súlya: 0.04kg (0.09lb.)
  • Készülék Típus: darab

Stílus: Közepes Termék Leírás

80/20 Bronz Akusztikus Gitár Húrok nevezik Bronz húrok. 80/20 Bronz húrok, ismert, hogy az éles, világos tónus, illetve népszerűek a színpadon, stúdióban szakemberek. A Gyártótól

D'Addario legnehezebb 80/20 Bronz nyomtávú, EJ12s ajánlat nehezebb a feszültséget, ami egy merészebb, nagyobb rezonancia akusztikus hangjelzés nagyobb ellenállás a nehéz penget, sík-szedés.

80/20 Bronz, nevükön a réz, az eredeti, akusztikus string alufelni által kiválasztott John D'Addario Idősebb John D'Angelico az 1930-as években. 80/20 Bronz húrok népszerű a felvétel miatt a friss, mély, kiálló hangot ad, majd a fellebbezés sok traditionalists, valamint vintage rajongóknak a történelmi jelentőségű. Minden D'Addario akusztikus húrok seb a hexagonally alakú, magas széntartalmú acél mag, ami a tartós, fényes hangzó hang, kiváló intonáció.

D'Addario, a világ legnagyobb gyártója a hangszer húrok, ismert, mint A Játékos Választás híre páratlan minősége, állaga. D'Addario innovatív csomagolás csökkenti a hulladékot, valamint védelmet nyújt a korrózió. Minden D'Addario húrok gyártják az U. S. A. használatával saját, digitális vezérlésű, state-of-the-art gép páratlan teljesítmény beállítása után állítsa be.

A D'addario Húrok 100% - ig hiteles. Minden készlet D'addario húrok gyere egyedi kód számára, hogy ellenőrizze, ha igazi vagy hamis a D'addario Játszani Igazi weboldal. A logika e mögött az, ha az egyedi kód ellenőrizték a PlayReal rendszer sok idő, ez hamis.

Javasoljuk, hogy nézd meg. Vatera piacterén nem engedi elküldeni a linket, de könnyen megtalálja a google.

Ha van még kérdés, hogy lehet lépni D'addario playreal [at] daddario.com


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek